De aov die voor u werkt

Movir.
De beste aov voor arbeids­geschiktheid

Sluiten

Privacy statement

Wij respecteren uw privacy

Bij het aanvragen van meer informatie, vragen wij om uw persoonsgegevens. Movir hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Voor de naleving van privacyvoorschriften door banken en verzekeraars is de 'Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen' opgesteld. De tekst van deze Gedragscode kunt u vinden op de websites van het Verbond van Verzekeraars en de Nederlandse Vereniging van Banken.

Verantwoordelijken en aanmelding

Movir NV, onderdeel van NN Group NV, is een aanbieder van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en heeft de verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens in Den Haag. U kunt deze aanmeldingen bekijken via de website van de Autoriteit Persoonsgegevens. Hier vindt u informatie over de gegevens die zij verwerkt en over de partijen met wie zij gegevens kan uitwisselen.

Waarvoor verwerken wij uw persoonsgegevens?

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor het aangaan en/of uitvoeren van verzekeringen of andere financiële diensten en/of voor het geven van advies over onze producten. Verder verwerken wij persoonsgegevens ten behoeve van:

Naast de informatie die wij van u krijgen, kunnen wij voor deze doeleinden informatie inwinnen bij externe bronnen die wij betrouwbaar vinden. We zorgen er bij elke verwerking van persoonsgegevens voor dat alleen die persoonsgegevens worden verwerkt die accuraat, toereikend, ter zake dienend en niet bovenmatig zijn.

Recht op inzage, correctie en bezwaar

De Wet Bescherming Persoonsgegevens kent aan u bepaalde rechten toe met betrekking tot de door ons verwerkte persoonsgegevens. U hebt het recht ons een opgave te vragen welke gegevens van uzelf door ons worden verwerkt. Voor het verstrekken van deze opgave kunnen wij een vergoeding in rekening brengen van € 4,50. Daarnaast kunnen wij u verzoeken een kopie van een geldig identiteitsbewijs te overleggen. Bevat het door ons verstrekte overzicht van gegevens naar uw mening onjuistheden, dan kunt u schriftelijk om aanpassing van de gegevens verzoeken. Binnen vier weken na uw verzoek hoort u van ons of wij aan uw verzoek kunnen voldoen. Verder heeft u het recht om ons te melden dat u geen prijs stelt op informatie over onze producten en diensten.

Heeft u een verzekering bij Movir? Dan kunt u uw verzoek richten aan:

Movir NV, Postbus 2160, 3430 CV Nieuwegein.

U kunt dit kosteloos schriftelijk doorgeven aan:

Nationale-Nederlanden, Marketing, Antwoordnummer 21, 2509 VB DEN HAAG

Als u van uw eigen adviseur geen informatie meer wilt ontvangen over onze producten en diensten, dan verzoeken wij u dit rechtstreeks te melden bij deze adviseur.

Uw bezoek aan deze site en cookies

Bij het bezoek aan deze website worden op uw computer, tablet of smartphone cookies geplaatst. Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestandjes. Bij uw volgende bezoek worden de cookies gebruikt om u te herkennen. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat u bij een bezoek aan onze website niet elke keer dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Uw instellingen en voorkeuren worden onthouden en dat maakt een volgend bezoek aan de site gemakkelijker. Daarnaast kunnen dankzij cookies de informatie en aanbiedingen op de site worden afgestemd op uw voorkeuren.

Klachten?

Heeft u een klacht over de wijze waarop Movir met uw persoonsgegevens omgaat? Dan kunt u deze indienen bij de directie van Movir. Bent u met de uitkomst van het antwoord niet tevreden? Dan kunt u zicht wenden tot Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, t.a.v. de Ombudsman Financiële Dienstverlening, Postbus 93257, 2509 AG Den Haag, telefoon 070-3338999, website www.kifid.nl.

Movir heeft het recht om dit privacy statement aan te passen. Wij adviseren u om dit privacy statement regelmatig te raadplegen. In ieder geval op het moment dat u uw persoonsgegevens aan Movir verstrekt.

Sluiten
Sluiten

Cookiebeleid

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Hieronder leggen wij uit hoe en waarom dit gebeurt.

Wat zijn cookies?

Bij het bezoek aan deze website worden op uw computer, tablet of smartphone cookies geplaatst. Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestandjes. Bij uw volgende bezoek worden de cookies gebruikt om u te herkennen. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat u bij een bezoek aan onze website niet elke keer dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Uw instellingen en voorkeuren worden onthouden en dat maakt een volgend bezoek aan de site gemakkelijker. Daarnaast kunnen dankzij cookies de informatie en aanbiedingen op de site worden afgestemd op uw voorkeuren.

Waarvoor gebruiken wij cookies?

Sommige cookies zijn noodzakelijk voor de volledige en goede werking van de website. Deze noodzakelijke cookies plaatsen wij altijd.

Ook zetten we zogenaamde tracking cookies in om de website gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Deze gebruiken we om meer informatie over onze bezoekers te krijgen en bezoekersprofielen te maken. Bijvoorbeeld als wij weten dat u een internetspaarrekening bij ons heeft, dan krijgt u op de website relevante informatie hierover zoals de actuele rentestand en spaartips.

Ook worden er bij uw bezoek aan onze website tracking cookies geplaatst door derden. Movir werkt voor campagnes samen met externe partijen die gebruik maken van cookies om hiermee op uw interesses toegespitste advertenties te kunnen tonen. Wie naast Movir cookies plaatsen en met welk doel dit gebeurt vindt u terug in het overzicht.

Tracking cookies plaatsen wij alleen als u ons daar toestemming voor geeft. Door op de knop 'Cookies accepteren' te klikken of door verder te klikken op onze website, geeft u toestemming voor het plaatsen.

Cookies weigeren

Wilt u geen cookies toelaten? U kunt cookies via uw internetbrowser handmatig verwijderen of automatisch laten verwijderen bij beëindiging van een internetsessie. U kunt uw internetbrowser ook zo instellen dat u een bericht krijgt als een cookie wordt geplaatst. En u kunt uw browser zo instellen dat cookies niet geplaatst kunnen worden. U kunt dan echter niet van alle mogelijkheden van deze website gebruik maken.

Overzicht

In onderstaand overzicht ziet u de cookies die worden gebruikt op movir.nl en bijbehorende subdomeinen. De namen komen overeen met bestanden die worden geplaatst op uw computer, tablet of smartphone.

Herkomst Doel
Doubleclick Floodlight Meten van clicks naar deze website om daarmee advertentiecampagnes te optimaliseren.
Google Adwords Conversion Meten van clicks op deze website om daarmee advertentiecampagnes te optimaliseren.
Google Analytics Meten van het gedrag van de bezoeker van de website. Deze statistieken worden gebruikt om de website te verbeteren. Er wordt bij het bezoek aan movir.nl altijd een cookie van Google Analytics geplaatst. Ook als u geen cookies accepteert.
Google Dynamic Remarketing Meten van clicks naar deze website om daarmee advertentiecampagnes te optimaliseren.
Google Tag Manager Beheren van tags op de website om er bijvoorbeeld voor te zorgen dat de website correct door zoekprogramma's geïndiceerd wordt.
Movir Correct laten functioneren van de website. Er wordt bijvoorbeeld een sessie-cookie geplaatst, dat uw gegevens tijdelijk vasthoudt op het moment dat u bijvoorbeeld het afspraakformulier invult.
Visual Website Optimizer Verbeteren van de gebruikerservaring van de website door het testen van nieuwe functionaliteiten.

Hoe gaat Movir om met mijn persoonlijke gegevens?

Movir hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Daarom heeft Movir een Privacy Statement waarin staat hoe er wordt omgegaan met uw (persoons)gegevens.

Sluiten